Aanbod

WELKOM

Ben je op zoek naar het best mogelijke resultaat voor jouw drukwerk?

Neem dan contact met ons op!
Contacteer ons
ONZE SPECIALISATIE

Piekfijn drukwerk afleveren dat helemaal aan jouw specifieke wensen voldoet.

WIJ WERKEN VOOR

Communicatiebureaus, uitgeverijen, vormgevers, retail, overheden, industrie

DIT MAKEN WIJ

Op zoek naar volgende producten?

Wij bekijken hoe we ze optimaal voor jou kunnen realiseren en leveren een premium eindresultaat bij jou af.

Catalogi
Magazines
Kunstboeken
Folders
POS
Labels
Corporate
Specials
OP ZOEK NAAR IETS SPECIAALS?

Staat jouw product niet in de lijst of heb je een afwerkingsidee?
Kom maar op!

Far far away, behind the word mountains, far from the countries Vokalia and Consonantia, there live the blind texts. Separated they live in Bookmarksgrove right at the coast of the Semantics, a large language ocean.

Contacteer ons

Productenoverzicht

Catalogi

Een catalogus die in het oog springt doet verkopen. Wij drukken jouw catalogi met de nodige zorg zodat je klanten meteen overtuigd zijn.

Magazines

Magazines: Je legt je hart en ziel in jouw magazine om de lezer te inspireren. Wij leggen dezelfde passie aan de dag om je magazine de nodige uitstraling te geven.

Kunstboeken

Kunstboeken zijn een genre apart: de kwaliteit van het drukwerk is eens zo belangrijk om de kunstwerken tot hun recht te laten komen. Met onze gespecialiseerde druktechnieken zorgen wij voor haarscherpe, realiteitsgetrouwe beelden.

Folders

Alle goede folders hebben 1 ding gemeen: ze vallen op. Wij zorgen voor levendige kleuren zodat jouw ontwerp eruit springt!

POS

Point of sales-materiaal zorgt ervoor dat jouw merk opvalt bij de klant. En daarbij zijn een juiste kleurweergave en originele afwerking uiteraard essentiële factoren. Ook wij komen graag origineel voor de dag. We steken de koppen samen en komen zo zeker en vast tot een flitsend resultaat.

Labels

Prachtige, onweerstaanbare labels voor jouw product? Handige etiketten waar je vlot mee aan de slag kan gaan? Wij drukken ze voor jou in het optimale materiaal voor jouw doeleinden.

Corporate drukwerk

Als bedrijf heb je een eigen huisstijl ontwikkeld waaraan klanten je meteen herkennen. Die wil je natuurlijk graag doortrekken. Geen zorgen, wij drukken voor jou briefhoofden, omslagen, notablokken, … kortom: alles om jouw bedrijf herkenbaar te maken.

Specials

Op zoek naar iets speciaals? Daag ons uit. Met ons hoogtechnologische machinepark, onze creatieve afwerkingsmogelijkheden en onze ervaren medewerkers gaan we bij Grafilux geen uitdaging uit de weg.

Verfrissende ideeën voor drukwerk gezocht?

Bekijk eens enkele van onze recentste projecten!
Inspiratie