Grafilux Printing winnaar Calendars Excellence award

Grafilux Printing uit Turnhout kreeg in 2013 van Grafisch Nieuws de Award for Excellence in de categorie ‚kalenders’. De Kempische drukkerij kreeg de eerste prijs voor haar werk voor het exclusieve La Morella Nuts, een Spaanse dochtermaatschappij van Barry Callebaut. Volgens het toonaangevende Grafisch Nieuws is drukwerk nog steeds een doeltreffend medium in de sterk gedigitaliseerde wereld en vormt Grafilux Printing een belangrijke ambassadeur voor printcommunicatie. 

Grafilux Printing trekt opnieuw manroland kaart bij nieuwe investeringsronde

Sinds begin 2013 draaien bij Grafilux Printing uit Turnhout niet minder dan drie nieuwe machines.
Voor het snelle drukwerk en als antwoord op de korte levertijden investeerde het bedrijf in een ROLAND 705 LV DirectDrive. Om deze drukpers te voorzien van voldoende platen werd er een supersnelle Fujifilm Luxel thermische plaatbelichter in gebruik genomen en voor de afwerking van al dat mooi drukwerk kwam er nog een extra GUK FA 74 4-4-2 – P4 vouwmachine met afpersstation bij.

Dubbelzijdige prints met nieuwe Djet

Vanaf heden zijn we bij Grafilux Printing uitgerust met een systeem om dubbelzijdige proeven te maken. Dit unieke systeem zorgt voor enorme tijdswinsten en zorgt ervoor dat we, wanneer de klant het wenst, een mooi exemplaar van een brochure aan de klant kunnen tonen alvorens we gaan drukken.

Installatie Digitale drukpers

Vandaag start een nieuw hoofdstuk voor Grafilux Printing. Na de jarenlange expertise in het offsetdrukken zetten we vandaag onze eerste stappen in het Digitale drukken, wel te verstaan als aanvulling bij onze specialisatie vellen-offset. Afgezien van het verschil in techniek is het grootste verschil met onze offsetpersen de vaste kosten die per drukwerkopdracht heel laag zijn. Bij gevolg kunnen we vandaag ook scherpe prijzen aanbieden voor drukwerk met heel kleine oplages.