Grafilux Printing winnaar Calendars Excellence award

Grafilux Printing uit Turnhout kreeg in 2013 van Grafisch Nieuws de Award for Excellence in de categorie ‚kalenders’. De Kempische drukkerij kreeg de eerste prijs voor haar werk voor het exclusieve La Morella Nuts, een Spaanse dochtermaatschappij van Barry Callebaut. Volgens het toonaangevende Grafisch Nieuws is drukwerk nog steeds een doeltreffend medium in de sterk gedigitaliseerde wereld en vormt Grafilux Printing een belangrijke ambassadeur voor printcommunicatie. 

Grafilux Printing bouwde een sterke nationale en internationale reputatie op als offsetdrukkerij. Het bedrijf heeft een jarenlange kennis en ervaring op vlak van de modernste technologieën en machines in elke fase van het drukproces.

Met ruim 25 mensen en een jaaromzet van gemiddeld 5 miljoen euro mag de drukkerij uit Turnhout onder meer Barry Callebaut, de wereldleider op de markt van chocoladeproducten, tot de vaste klantenportfolio rekenen.

Mogelijkheden

„Een, twee, drie kleuren of full colour in 500 of 150.000 exemplaren… Van klassiek snijden, vouwen of nieten tot afwijkende vormen, speciale inkten en verrassende effecten zoals 3D, pop-up mailings…. Onze trukendoos lijkt eindeloos. Een perfect resultaat is voor ons een logische voorwaarde,” vinden zaakvoerders Walter Dockx en Guy Van Beeck. “Grafilux Printing mikt in de eerste plaats op klantentevredenheid. Persoonlijk contact speelt hierbij een doorslaggevende rol. Een extra inspanning beloven om de beste oplossing te bieden, op maat van de wensen van de klant, en binnen zijn budget. Maar nooit ten koste van een klantvriendelijke service.”

Bron: http://www.madeinkempen.be